Viser 1–12 af 102 resultater

DSP LYDPROCESSOR

Funktioner og muligheder:

Her viser vi et udsnit af digital lydbehandling til din bil. Forskellige former for processore, med forskellige antal funktioner, kanal sæt og mange muligheder.
Lidt om emnet “Digital sound processing.

Hvorfor et digitalt delefilter:

Hvis du har et flerkanals bilstereo system med eller uden dsp lydprocessor digital delefilter. Eller du bare ønsker at gøre din originale radio flot i lyden. Ja så har du brug for et digitalt delefilter med flere input- og outputkanaler. Og derved brug for flere funktioner end den normale autoradio eller oem DSP kan give. Hvis du allerede har et fantastisk lydsystem, tilføjer du en ny DSP lydprocessor og kan dermed få systemet tunet af en professionel installatør som er specialist i din dsp enhed.
Derved forbedres alle aspekter af systemets ydeevne.

En DSP lydprocessor også kaldet digitalt delefilter eller digital sound processing, monteres til din fabriksstereo gennem bilens orignale højttalerkabler. Et Digitalt delefilter kan modificere lyden fra din fabriksradio. Genoprette manglende bass automatisk eller sænke for meget diskant ect ect.

En DSP er altafgørende for din lyd kvalitet.

Et godt flat signal er nødvendigt fra god elektronik, så man ikke har mere eller mindre, end hvad man har behov for af forskellige frekvenser. Signalet behandles derefter i DSP enheden ved : filtre, tidsforsinkelse, RTA måling. Lyden sendes derefter til dine eksterne forstærkere.
Masser af ekstra udstyr :

Mosconi Audio DSP:

Et Digital delefilter fra Mosconi kan monteres med diverse ekstra udstyr udover at fungere som sound processing. Udstyres den med high-end bluetooth musik streamings moduler. Bluetooth justerings kort. Ratfjernbetjent modul til et udvalg af bilers can bus systemer. Optisk toslink in- out, you name it.
Hvad kan en DSP lydprocessor fra Gladen Mosconi ellers ?

Virker ikke uden korrekt software og der er virtual surround.

Med den nye GUI software kan mosconi fungere som en 5,1 virtual surround processor. Vel og mærke med det rette højtaler setup i bilen.

Spørg din lokale Mosconi fagmand om et setup ved køb af din Dsp lydprocessor. For den optimale sound processing til din bil.

Center kanal algorytme.
Den understøtter også en fuld kontrollerbar center kanal.

Fuld RTA måler.

Ligeså har den har et fuldt RTA udmålings system, indeholdende Tone generator. Den indeholder da også lige et in ear measurement system, sætter man mikrofoner i sine øre, så kan man måle linearitet og fase akustisk i kabinen.

Der måles delay tid og auto Level setting på hver enkelt kanal for det perfekte match af alle kanaler til lyttepositionen.

Og meget mere.

Det er kun et lille udsnit af funktioner Mosconi har lagt i deres højt avancerede produkt som konstant udvikles, og hvilket er ret avanceret.

Se et udsnit af produkterne ved at klikke her på linket : Mosconi DSP enheder

Brand:
Brand:
Brand:
Brand:
Brand:
Brand:
Brand:
Brand:
Brand:
Brand:
Brand:
Brand: