• Velkommen til den nye bilstereoklub webshop.!

  • Gladen M line componentkit – Vores nye fantastiske Høj effektive højtaler serie.

  • Vi håber du finder det du leder efter, ellers email os på:  bilstereoklub@gmail.com. !

  • Husk 3 års fabriksgaranti på Gladen Audio

Persondata Politik

Denne side omhandler Persondatapolitk og finder anvendelse ved køb af varer på
www.bilstereoklub.com til levering i Danmark.

www.Bilstereoklub.com ejes og drives af Solfilm og Bilstereo,
CVR-nr. 27256341,Bornholmsvej 3,4200 slagelse, tlf. 20943331, bilstereoklub@gmail.com.

Aftalerne indgås på dansk. Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.bilstereoklub.com

Persondata Politik

www.Bilstereoklub.com har en klart defineret politik for behandlingen af kundedata.
Vi er meget opmærksomme på at forhindre ethvert misbrug af dine informationer og
samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder.

www.bilstereoklub.com:
– Videregiver ikke personlig data til tredjepart.
– Sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder.
– Sender ikke uopfordrede emails eller andet.
Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister,
eller helt at blive fjernet fra www.bilstereoklub.com databaser.
Send blot en mail eller kontakt os på anden vis.
Personoplysninger bliver gemt på en sikker server.
Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer www.bilstereoklub.com måtte have om dig,
og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik
er du meget velkommen til at sende os en mail.
Vi respekterer vores kunders og vores besøgendes ret til privatliv. Vi tager det meget alvorligt,
og har lavet grundige retningslinier, der sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket.
Nedenstående kan du læse hvad vi har gjort for at leve op til vores egne krav:

Hvilke informationer indsamler Bilstereoklub.com ?

Vi indsamler og lagrer de oplysninger du indtaster, når du køber hos os eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
F.eks. navn, adresse, email adresse osv. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt samt for at overholde regnskabsloven,
som kræver at alle kunders adresse oplysninger gemmes i 5 år.
På www.bilstereoklub.com kan vores statistik indsamle information om hvilke områder der besøges.
Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi videregiver ej heller information til tredjepart.
Vi bruger derimod data om alle vores brugers navigation, for at forstå hvordan vores brugere som en samlet gruppe bruger vores hjemmeside, og forsøger på baggrund heraf at gøre hjemmesiden bedre.
Vi kan ikke se din øvrige færd på Internettet.
Vi samler information om hvad vores brugere, som gruppe, bedst kan lide af produkter.
Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden.
Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Cookies

Vi bruger sessioncookies, så vores hjemmeside kan registrere hvilke varer du har i din ”indkøbskurv”.
En cookie er en lille bid information om brugeren i form af en .txt-fil, som udveksles mellem browser og server.
Sessioncookien er midlertidig. Den eksisterer kun så længe browservinduet er åbent, og den slettes når browseren,
f.eks. Internet Explorer, lukkes. Cookies kan ikke overføre virus.
Du kan slette dine cookies på din computer. I Internet Explorer Slettes cookies under menuen
”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.
Deler www.bilstereoklub.com mine informationer med andre?
Nej. Hos os er den information, du deler med os, både personlig og fortrolig.
Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din email, din adresse, kreditkort informationer
eller nogen form for information om dig til andre.
Undtaget herfra er data som ved lov skal udleveres.
Hvordan beskytter www.bilstereoklub.com mine informationer?
Vi har foretaget forskellige tiltag for at sikre dine informationer.
Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem Epay.dk og Nets teller.
Vi har kun adgang til at hæve det beløb som indbetales og ikke større end der betales kun mindre.
Samtlige sider på www.bilstereoklub.com er sikret med 2048 bit kryptering.

Via SSL

Wildcard SSL Certificates

Hvordan bruger www.bilstereoklub.com min email adresse? 

Vi bruger din email adresse på 2 måder.

Nr 1.: er til info til dig ved køb.
Nr 2.: er kun til nyhedsbrevs-service kun efter din ekstra tilladelse som du kan give via ekstra sæt af flueben.

Nr 1.:
Ved køb på webshop :
Din email adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet.
Vi bruger tillige adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb eller de konkurrencer du har deltaget i. Dette sker fra vores egen mailserver.

Nr 2.:
Konkurrencer og Nyhedsbrev afsendes til dig via https://www.mailerlite.com/ nyhedsbreve.
Dette skal du tilmelde dig til eksternt i vores Nyhedsbrevs felt findes på forsiden og på nyhedsbrevs siden.
Dette her intet har med vores egen mailserver eller dine personlige data at gøre.
Dette er kun til Nyhedsbreve omdeling til din mailadresse.
Du registerer derfor din mailadresse på en liste hos https://www.mailerlite.com/
På vores konto når du indtaster din mail på formularen på forsiden og på nyhedsbrevs siden.
Det er hos en service der hedder Mailerlite som findes på servere i europa hvor vi administrere vores nyhedsbreve fra.
Se mere på : https://www.mailerlite.com/, PÅ den måde har du mulighed for at modtage vores nyhedsbreve.
Dette nyhedsbrev kan til enhver tid afmeldes når du ønsker.
De kan afmeldes direkte fra de udsendte nyhedsbreve i bunden af emailen , eller du kan til enhver tid skrive til os
på vores email : bilstereoklub@gmail.com. og bede os fjerne din email fuldstændigt.
OBS : Bemærk afmelder du din email via email linket kan vi ikke tilføje dig igen.

Din godkendelse

Ved at bruge www.bilstereoklub.coms hjemmeside, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden.
Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for www.bilstereoklub.com er:
Ejer : Thomas Andersen, Solfilm og Bilstereo,tlf: 0045 20943331, bilstereoklub@gmail.com.

Dine kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Logs og statistiker

Vi registrerer alle aktiviteter på bilstereoklub.com i en logfil.
Logfilerne er anonyme, og bruges kun til statistik (besøg, hits osv)

Indsigelser mod registrering

Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til bilstereoklub.com via e-mail : bilstereoklub@gmail.com.