• Velkommen til den nye bilstereoklub webshop.!

  • Bilstereo forhandlere søges, kontakt os via email.

  • Vi håber du finder det du leder efter, ellers email os på:  bilstereoklub@gmail.com. !

  • Husk 3 års fabriksgaranti på Gladen Audio

Persondata Politik

Denne side omhandler Persondatapolitik og finder anvendelse ved køb af varer på
bilstereoklub.com til levering i Danmark.

Bilstereoklub.com ejes og drives af:
Solfilm og Bilstereo,
Bornholmsvej 3,
4200 slagelse,
tlf. 20943331,
mail: bilstereoklub@gmail.com
CVR-nr. 27 25 63 41

Aftalerne indgås på dansk. Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via bilstereoklub.com

Persondata Politik

Bilstereoklub.com har en klart defineret politik for behandlingen af kundedata.
Vi er meget opmærksomme på at forhindre ethvert misbrug af dine informationer og
samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder.

bilstereoklub.com:
– Videregiver ikke personlig data til tredjepart.
– Sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder.
– Sender ikke uopfordrede emails eller andet.
Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister,
eller helt at blive fjernet fra www.bilstereoklub.com databaser.
Send blot en mail eller kontakt os på anden vis.
Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer bilstereoklub.com måtte have om dig,
og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik
er du meget velkommen til at sende os en mail.
Vi respekterer vores kunders og vores besøgendes ret til privatliv.
Vi tager det meget alvorligt, og har lavet grundige retningslinjer, der sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket.
Nedenstående kan du læse hvad vi har gjort for at leve op til vores egne krav:

Hvilke informationer indsamler Bilstereoklub.com ?

Ved tilmelding af nyhedsbrev bruges din e-mail kun efter du har givet dit samtykke til at vi må sende dig nyhedsbrevet.
Vi indsamler og lagrer de oplysninger du indtaster, når du køber hos os online:
– Fornavn og efternavn
– Adresse, postnr, og by
– Email
– Telefonnummer
Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt samt for at overholde regnskabsloven,
som kræver at alle kunders adresse oplysninger gemmes i 5 år, fra udgangen af regnskabsåret i overensstemmelse med bogføringsloven.
Efter 5 år anonymiseres alle fakturaer.
Vi videregiver ej heller information til tredjepart.
Vi kan ikke se din øvrige færd på Internettet.
Vi samler information om hvad vores brugere, som gruppe, bedst kan lide af produkter.
Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden.
Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Cookies

Vi bruger sessioncookies, så vores hjemmeside kan registrere hvilke varer du har i din ”indkøbskurv”.
En cookie er en lille bid information om brugeren i form af en .txt-fil, som udveksles mellem browser og server.
Sessioncookien er midlertidig. Den eksisterer kun så længe browservinduet er åbent, og den slettes når browseren,
f.eks. Internet Explorer, lukkes. Cookies kan ikke overføre virus.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser.
Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.
Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services,
du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt.
Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af,
hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari 5.0
Flash Cookies (gælder alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android
Telefoner med Windows 7

Deler bilstereoklub.com mine informationer med andre?

Nej. Hos os er den information, du deler med os, både personlig og fortrolig.
Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din email, din adresse, kreditkort informationer
eller nogen form for information om dig til andre.
Undtaget herfra er data som ved lov skal udleveres.

Hvordan beskytter bilstereoklub.com mine informationer?

Vi har foretaget forskellige tiltag for at sikre dine informationer.
Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun tilgås til administrative formål.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret via SSL RSA-2048 bit.
Vi kan på ingen måde tilgå dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem Epay.dk og Nets.
Vi har kun adgang til at hæve det beløb som indbetales og ikke større end der betales kun mindre.
Samtlige sider på bilstereoklub.com er sikret med SSL RSA-2048 bit kryptering fra Let’s Encrypt.
Let's Encrypt SSL Certificate

Hvordan bruger bilstereoklub.com min email adresse? 

Vi bruger din email adresse ved køb på webshop :
Din email adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet.
Vi bruger email adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb, ordre behandling, faktura og evt. track and trace nr.
Ved deltagelse i konkurrencer og Nyhedsbrev tilmelding afsendes mails til dig via https://www.mailerlite.com/ nyhedsbreve.
Dette skal du tilmelde dig til eksternt i vores Nyhedsbrevs felt findes på forsiden og på nyhedsbrevs siden.
Dette her intet har med vores egen mailserver eller dine personlige data at gøre.
Dette er kun til Nyhedsbreve omdeling til din emailadresse.
Du registerer derfor din mailadresse på en liste hos https://www.mailerlite.com/
På vores konto når du indtaster din mail på formularen på forsiden og på nyhedsbrevs siden.
Det er hos en service der hedder Mailerlite som findes på servere i europa hvor vi administrere vores nyhedsbreve fra.
Se mere på : https://www.mailerlite.com/, På den måde har du mulighed for at modtage vores nyhedsbreve.
Dette nyhedsbrev kan til enhver tid afmeldes når du ønsker.
De kan afmeldes direkte fra de udsendte nyhedsbreve i bunden af emailen , eller du kan til enhver tid skrive til os
på vores email : bilstereoklub@gmail.com. og bede os fjerne din email fuldstændigt.
OBS : Bemærk afmelder du din email via email linket kan vi ikke tilføje dig igen.

Din godkendelse

Ved at benytte bilstereoklub.com, samt undersider, acceptere du samtidig at give tilladelse at vi må opsamle information, som beskrevet under vores privatlivpolitik.
Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for bilstereoklub.com er:
Ejer : Thomas Andersen, Solfilm og Bilstereo, tlf: 0045 20943331, bilstereoklub@gmail.com.

Dine kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Dine rettigheder

Når du er kunde hos os, har du ret til at vide, hvordan vi bruger dine data, og hvad vi bruger dem til. Det betyder, at du altid kan få at vide, hvorfor vi behandler dine data, hvor lang tid vi behandler dem, hvem der behandler dem, og hvad konsekvenserne af behandlingen er.

DIN RET TIL FÅ INDSIGT I DATA

Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til bilstereoklub.com via e-mail : bilstereoklub@gmail.com.

DIN RET TIL AT FÅ RETTET DATA

Vi vil gerne sikre os, at data om dig er korrekte. Derfor har du ret til at supplere med manglende og relevante data. Mener du ikke, at vores data om dig er korrekte, kan du også bede om at få dem rettet.

Når dine data er rettet, informerer vi dem om, at de er blevet rettet. Dog kun hvis det er praktisk muligt og ikke kræver en alt for omfattende indsats.

DIN RET TIL AT FÅ SLETTET DATA

Vi gemmer dine kundedata, så længe du er kunde hos os. Det gør vi for at kunne opfylde og administrere aftalen med dig. Hvis vores aftale stopper, gemmer vi data om dig på denne måde:

Almindelige kundedata, fx navn, adresse, tlf nr.: Behandler vi i henhold til bogføringsloven med henblik på regnskab i 5 år samt løbende år.
Hefter efter den tid, vil dine data blive slettet i systemet.

Som kunde kan du bede om at få data slettet, hvis en af disse betingelser er opfyldt:

Hvis data ikke længere er nødvendige til de formål, de blev indsamlet og brugt til.
Hvis brugen af data kun sker på baggrund af dit samtykke, og du tilbagekalder dette.
Hvis du modsætter dig brugen af data, og vi ikke har legitime grunde, der vejer tungere end dine.
Hvis vi ikke behandler data i overensstemmelse med reglerne.
Hvis vi skal slette data for at overholde vores juridisk forpligtelser.

Ved henvendelse om sletning kontakt os på email bilstereoklub@gmail.com

DIN RET TIL AT FÅ OVERFØRT DINE DATA

Bemærk: Denne regel træder i kraft den 25. maj 2018.

Du har ret til at få adgang til de data, som du selv har givet til os, hvis du vil bruge dem til et andet formål. Det kaldes at portere data. Du kan fx flytte dine data til en anden, dataansvarlig eller et andet IT-miljø.

Dette gælder, når du har givet samtykke til databehandlingen, eller hvis behandlingen er nødvendig for, at vi kan levere ordre til dig, vi har aftalt. Du har dog ikke ret til at flytte dine data, hvis vi behandler dem, fordi vi har vurderet, at der er vigtige grunde til det, kaldet interesseafvejning, eller hvis vi har juridiske forpligtelser til det.

DINE MULIGHEDER FOR AT KLAGE

Hvis du mener, at vi behandler dine data i strid med reglerne, skal du kontakte os hurtigst muligt. Du kan kontakte os på email bilstereoklub@gmail.com

Er du utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, og du ønsker at klage til en offentlig myndighed, kan du klage til Datatilsynet via datatilsynet.dk.